Ny Tiger-butik åbner om en uge

| 15. NOV 2019 • 13:52
Af:
henrik-nielsen

15. NOV 2019 • 13:52
Der er gået et par måneder, siden Flying Tiger Copenhagen lukkede sin butik på Store Torv, og om en uge åbner Flying Tiger Copenhagen sin butik på Store Torv.

Jacob Als Jensen fra Flying Tiger Copenhagen fortæller, at den nye butik åbner fredag den 22. november, altså om præcis en uge.

– Vi glæder os meget til igen at byde alle vores kunder velkommen, skriver han i en mail til avisen.

I disse dage er både håndværkere og butikkens personale i fuld gang med at få den nye butik i Store Torv 15 klar til åbningen, og de er nået så langt, at mange forbipasserende kigger nysgerrigt ind ad vinduerne.

I denne uge er en del af butiksinventaret blevet flyttet fra Store Torv 9 til det nye lokale, men det er langt fra alt, der bliver brug for, da den nye butik er betydeligt mindre end den, de bornholmske kunder har kendt siden mandag den 19. februar 2001.

Den nye butik ligger i halvdelen af de lokaler, som indtil december sidste år rummede Fætter BR.

Den anden halvdel af den tidligere legetøjsbutik er fortsat til leje hos EDC Bornholmerbo, og den tidligere Tiger-butik i Store Torv 9 er til salg samme sted for den nette sum af 11,5 millioner kroner. Udover butikken indeholder Store Torv 9 to boliglejemål.