Ja, varmeregningen står også til at stige hos Beof

| 13. NOV 2019 • 18:16
Af:
jakob-marschner

13. NOV 2019 • 18:16
Blandt de mere barokke konsekvenser af de varslede højere varmepriser i Rønne er, at Bornholms Energi og Forsyning (Beof) selv vil få en ekstra regning fra Rønne Vand og Varme (RVV).

Man kunne måske tro, at Beof er selvforsynende med varme i sine lokaler på Skansevej og Industrivej. For billedligt talt ville det vel bare kræve, at Beof fører varme op i lokalerne gennem nogle rør fra kælderen.

Det er bare ikke tilfældet: Beof leverer først en ordentlig masse varme til Rønne Vand og Varme, og en meget lille del af den varme fører RVV så tilbage til Beof-lokalerne.

– Vi er også kunder hos RVV, hvad angår vores administrative bygninger. Så ja, en prisstigning vil også komme til at gælde for os, siger Klaus Vesløv, afdelingschef i Beof.

Klaus Vesløv oplyser, at Beof det seneste år har betalt RVV 91.637 kroner for den varme, der er blevet leveret til Beofs hovedsæde på Skansevej. Hertil kommer bygningen på Industrivej.

– Jeg kunne forestille mig, at beløbet er cirka det samme på Industrivej, siger Klaus Vesløv.

– Produktion og forbrug er helt adskilt. Så jo, vi er også kunder hos RVV. Selvfølgelig skal RVV også levere varme til de bygninger, som vi har rundt om i Rønne, siger han.