Massefyring hos Bornfiber

| 13. NOV 2019 • 09:48
Af:
redaktionen

13. NOV 2019 • 09:48
Bornfiber forventer at nedlægge op mod 25 stillinger, efter at man har færdiggjort udrulning af fiber. Det forventes, at de fleste afdelinger og funktioner vil blive berørt af nedskæringen. I de kommende uger vil der blive iværksat forhandlinger med virksomhedens medarbejderrepræsentanter, og først herefter vil en detaljeret plan blive fastlagt. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Gennem de seneste godt fire år har firmaet udrullet bredbånd til de bornholmske husstande, og det planlagte anlægsarbejde har nu nået et punkt, hvor den strategiske udrulning afsluttes og erstattes af en kundedrevet udrulning af højhastighedsfiber. Fremover vil fokus være på at fortsætte kundeindtaget og opretholde det høje serviceniveau, hedder det i en pressemeddelelse.

På den baggrund vurderer virksomheden, at det er nødvendigt at tilpasse organisationen til de ændrede forhold. BornFiber forventer derfor i den kommende periode altså at nedlægge op til 25 af sine 40-45 medarbejdere.

– Vi har nået en strategiske milepæl, hvor vi nu når ud til 22.000 bornholmske hjem. Det har været en stor anlægsopgave, og vi ser i den kommende tid frem til at koble endnu flere kunder på BornFibers store net. Det betyder dog samtidig, at vi justerer bemandingen fremadrettet og kommer til at have fokus på kundeservice og it-relaterede medarbejdere i højere grad nu end tidligere, siger Christian Holm Christensen, der er bestyrelsesformand i BornFiber, ifølge pressemeddelelsen.

Administrerende direktør Kristian Sørensen supplerer:

– Det er naturligvis vemodigt at skulle sige farvel til gode og værdsatte kolleger. Medarbejdernes situation ligger os meget på sinde, og vi gør vores bedste for at hjælpe de berørte medarbejdere videre. Derfor vil vi blandt andet også i dialog med andre virksomheder, der kunne tænkes at have brug for at styrke deres organisationer.