Margeritten solgte 1.200 bøffer på 18 timer

| 12. NOV 2019 • 21:52
Af:
annette-timmermann

12. NOV 2019 • 21:52
På denne tid af året hvor turisterne har forladt øen, og hvor mange virksomheder er lukket ned for sæsonen, kan et godt tilbud være med til at give lidt ekstra liv i gadebilledet. Det er i hvert fald tilfældet hos restaurant Margeritten i Allinge. Her lagde indehaver Jørn Johnsen et godt tilbud ud på rabatportalen Bestsave – og på bare 18 timer solgte han hele 1.200 gange bøf bearnaise med salatbar.

– Efter efterårsferien skal der ske lidt, og så må vi jo finde på noget. Jeg har været her i 10 år, og det er først nu, at ringene har spredt sig i vandet, og folk ved, at vi har åbent hele året. Det har vi valgt at have, fordi det er lettere for folk at huske. Vores lokale gæster skal ikke mødes af en lukket dør, når de kommer kørende fra hele Bornholm. Så det giver virkelig god mening at lave sådan noget som det her.

– Der kommer også andre folk ind fra gaden, og så bliver det en helt anden restaurationsoplevelse, når der er mange mennesker - frem for at de kommer ind og sidder mutters alene, forklarer Jørn Johnsen.

 
Man kan altid diskutere
avancen, men forhåbentlig
køber folk en sodavand eller
andre drikkevarer til, og så
løber det rundt

 

Konceptet omkring Best Save er, at man sælger en vare til omkring halv pris, og det i sig selv giver jo ikke den store gevinst på bundlinjen, medgiver Jørn Johnsen:

– Man kan altid diskutere avancen, men forhåbentlig køber folk en sodavand eller andre drikkevarer til, og så løber det rundt.

– Vi har alligevel folk på arbejde, vi skal holde råvarerne friske - og mange glade gæster giver bare ny energi, slår han fast.

Jørn Johnsen har stået i spidsen for restaurant Margeritten de seneste 10 år, og det er tredje år i træk, at han som sådan holder åbent hele året. Det er nemlig kun fra 15. december og frem til midten af januar, at restauranten sættes på pause. Her skal personalet afvikle noget af deres ferie, og Jørn Johnsen selv holder arbejdsferie. For der skal males og gøres klar til en ny sæson i restauranten.