Den julede messe er i gang

| ABONNENT | 9. NOV 2019 • 16:38
Af:
redaktionen
| ABONNENT
9. NOV 2019 • 16:38
– Hold da op, hvor hyggeligt, lyder en stemme, lige da Bornholms Tidende træder ind i Nordlandshallen, som Bornholms Idræts & Kulturcenter i Allinge gerne kaldes i daglig tale.

Og eftersom det er journalistens egen stemme, er der helt klart noget om snakken. Der er – og det gælder hele weekenden – ualmindelig hyggeligt i hallen, og det i en grad, så han skynder sig at notere bemærkningen ned på sin blok.

Anledningen til hyggen og den julede stemning er, at Tejn Idrætsforening igen i år ligesom i alle årene siden 1975 afvikler julemesse lørdag og søndag her i uge 45.

– Så er det jul igen for julebørn og julemænd, synger Simon Sandby og Nadia Thorius oppe på scenen, inden han annoncerer næste sang:

– Vi kommer ikke uden om Søren Banjomus, den lille frækkert, siger han.

Og det er jo Sandby selv, der er den lille frækkert, eftersom sangen blandt andet lyder:

– Hør på Søren Banjomus, han spiller nemlig nu!

Julemessen besøges årligt af cirka 2.500 gæster i løbet af weekend, hvor de kan fornøje sig med et varieret underholdningsprogram på scenen, lige fra modeshow og musikindslag og til optræden af forskellige artister. Dertil kommer de knap 30 udstillere på messen, hvoraf halvdelen er nye fra år til år.

"Der vil være rig mulighed for at købe en masse gode messetilbud, men der vil også være smagsprøver, demonstrationer og forskellige konkurrencer", fortæller Tejn Idrætsforening på tejnif.dk/julemesse, hvor man også kan se hele weekendens program.