Nyt coronadødsfald: 173 nye smittede siden torsdag

Den daglige opdatering fra Statens Serum Institut viser fredag, at der det seneste døgn er registreret 173 nye smittetilfælde med corona. Antallet af indlagte med covid-19 er steget med en person til 18.

Opdateringen viser også, at der er registeret endnu et corona-relateret dødsfald i Danmark. Dermed er der registreret 627 corona-relaterededødsfald i Danmark.

Antallet af nye smittetilfælde er siden starten af august steget sammenlignet med niveauet tidligere på sommeren. Samtidig har antallet af indlagte og nyindlæggelser været stabilt på det samme lave niveau som i sommeren.

Fredagens opdatering viser, at der er foretaget over 2,6 millioner test. Nogle er blevet testet flere gange. Næsten 1,8 millioner personer er blevet testet i Danmark ifølge Statens Serums Institut.

/ritzau/