INFO: Ritzau livestreamer klokken

INFO: Ritzau livestreamer klokken 16.00

Fra begivenheden: Ungt stykke rav på auktion hos Bruun Rasmussen
Kort beskrivelse: Kopal på auktion hos Bruun Rasmussen. Kopalen, der også er kaldet ungt rav, vejer 38 kilo og er vurderet til 100.000 kroner. En kopal er en samling af harpiks og betegnes som forstadiet til rav. Det er altså ikke færdigudviklet rav endnu, og der ville i så fald skulle gå nogle millioner år mere. Det enorme stykke kopal blev fundet kort før jul i december 2019, da tre fiskere var ude at fange jomfruhummere. Selve auktionen starter kl. 14 men auktionshuset forventer at kopalen kommer under hammeren cirka klokken 16.45.

På Ritzau Streamkanal: 2
Se stream her: https://www.ritzau.dk/Nyhed/Livestream?StreamId=2
Redaktionel kontakt: Sune Stavnstrup Sørensen, [email protected], 51219220 eller Ritzaus nyhedsredaktør 33300410