Sælger hus i Nørregade i Hasle efter 34 år

I 34 år har et hus i Nørregade været en fast base, men det er slut nu. Den forhenværende ejer fraflytter og overlader boligen til nye ejere.

Arne Martin Thorsen og Tina Birgitte Hansen har købt huset i Nørregade 13 i Hasle for 2.100.000 kroner.

Sælger er John Jørgensen, som selv fik papir på det 26. november 1984. Salgsprisen hed dengang 1.020.000 kroner.

Med købet råder de nye ejere over et boligareal på 207 kvadratmeter. Det betyder, at boligen er handlet til en vægtet kvadratmeterpris på 10.144 kroner.

Kigger man i statistikken, koster en gennemsnitskvadratmeter for villaer og rækkehuse i samme postnummer 4.247 kroner. Kvadratmeterprisen på denne bolig er 5897 kroner højere, svarende til 139 procent.

Grunden udgør et areal på 1766 kvadratmeter.

Huset blev bygget i 1978 og har beholdt sin oprindelige grundplan. Boligen er inddelt i fem værelser. Derudover er der to toiletter.

Købsaftalen blev underskrevet 28. maj sidste år, og overtagelsesdatoen er 1. marts.

Huset bliver opvarmet med et fjernvarmeanlæg.

Der er fladt tag på huset, og ydervæggene er lavet af mursten.

Skat har vurderet boligen til at have en værdi svarende til 2 millioner kroner. Heraf udgør grundværdien 256.300 kroner.

Den vægtede kvadratmeterpris lader foruden det rene beboelsesareal også udnyttede kælder- og loftsarealer samt øvrige bygninger indgå i arealberegningen med en givet procentsats.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af oplysninger fra den digitale tingbog, FinansDanmarks boligmarkedsstatistik og Bygnings- og Boligregistret (BBR).

/ritzau/