STILLINGSOPSLAG: Assisterende perspektivredaktør til Børsen

Dagbladet Børsen søger en assisterende perspektivredaktør med bred samfundsinteresse og solide kommunikationsevner. Tiltrædelse snarest muligt.

Børsen er Danmarks førende erhvervsmedie, og vi har en klar ambition om at facilitere den stærkeste og mest relevante erhvervsfaglige debat på Børsens opinionssider i den trykte avis, på net og på de sociale medier.

Vi søger derfor en videbegærlig, ambitiøs og indsigtsfuld assistent til vores perspektivredaktion. Som assisterende perspektivredaktør får du sammen med perspektivredaktør Steen Bocian ansvaret for at udvikle Børsens opinionsstof for at sikre, at Børsen vedbliver at være erhvervslivets foretrukne debatunivers.

Det daglige arbejde består dels i at udvælge og redigere debatindlæg til avisen og nettet samt at sikre, at Børsen løbende har den skarpeste erhvervsdebat, som altid forholder sig til de vigtigste temaer i det danske erhvervsliv. Derudover vil du sammen med redaktionens studenter forestå publiceringen af indlæg på Børsens hjemmeside og på de sociale medier.

Vi søger en kandidat, som enten har en kommunikationsuddannelse eller en bred samfundsfaglig uddannelse, eksempelvis scient. pol eller lignende. Du må gerne være forholdsvis nyuddannet, men du skal brænde for den debat, der er med til at forme fremtidens erhvervsliv. Derudover skal du være dygtig til at redigere en tekst, så den fremstår skarp og lægge teksten ind i Børsens publiceringssystemer. Endelig forventes det, at du proaktivt er med til at udvikle Børsen på både net og print.

Børsen lægger også på opinionssiderne stor vægt på troværdighed og faglighed. Det forventes derfor, at du kan bidrage til at faktatjekke Børsens debatindlæg.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer og et spændende og fagligt udviklende arbejdsmiljø, hvor vi hjælper og bakker op om hinanden og sætter pris på at have det sjovt med at gå på arbejde.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt inden for normal kontortid dog gerne 10.00-18.00. Du må fra tid til anden forvente weekendvagter. Weekend- og aftenarbejdet er dog af begrænset omfang i tid og klares hjemmefra.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningen sendes til Børsens perspektivredaktør, Steen Bocian, på [email protected]

Frist: mandag den 27. januar 2020, kl. 9.00. Vi holder løbende samtaler, jo hurtigere du søger, jo større er din chance.

Vedlæg CV og gerne anden relevant dokumentation herunder karakterudskrift, hvis du er forholdsvis nyuddannet.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til perspektivredaktør Steen Bocian på [email protected] eller telefon +45 72 42 51 60.