PRM / Nyt brændstof hos Uno-X

Pressemeddelelse fra Uno-X
Lavprisstationen Uno-X indfører nyt og grønnere brændstof med højere andel af bioethanol i tanken. Den nye brændstoftype, blyfri oktan 95 E10, skal imødekomme EU’s ønske om at mindske bilers samlede CO2-udledning og gøre den danske bilpark grønnere. Produktændringen skal være med til at opfylde EU-målsætning om 10 % vedvarende energi i transportsektoren i 2020.

“Hos Uno-X arbejder vi løbende på at udvikle vores produkter i en mere miljørigtig retning, og derfor ser vi positivt på de nye krav og ønsker fra EU, der vil mindske den årlige CO2-udledning med 200.000 ton om året, “siger Henrik Antonsen, der er kommunikations- og marketingansvarlig hos Uno-X Danmark.

De fleste benzinbiler kan køre på E10. Produktændringerne vil derfor ikke have den store betydning for de mange Uno-X kunder, der tanker brændstof på lavprisstationerne. Diesel produktet B7 fortsætter uændret.

Uno-X udfaser oktan 92 – og indfører højoktan 98 E5
Udover at skifte det nuværende oktan 95 ud med det mere miljøvenlige blyfri oktan 95 E10, udfaser Uno-X også fra starten af det nye år salget af oktan 92. Til gengæld indfører lavprisstationen som noget helt nyt højoktan 98 E5 til glæde for mange af landets bilister.

“Vi tager ikke noget fra vores bilister uden at give noget igen. Derfor indfører vi højoktan 98 E5 på vores stationer. Vores bilister har gennem længere tid efterspurgt en brændstoftype med et højt oktantindhold, og derfor glæder det os, at vi nu endelig kan tilbyde dem det,” siger Henrik Antonsen

Læs mere på www.unox.dk og www.e10benzin.dk

Vedhæftede billeder er til fri, redaktionel afbenyttelse.

For yderligere information, kontakt:

Henrik Antonsen, kommunikationsansvarlig hos Uno-X Danmark A/S, Tlf. 40 88 88 38

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-braendstof-hos-uno-x?releaseId=13585939