PRM / Hjernesagen indgår aftale med OK: “Indtægter går til de ramte og deres pårørende”

Pressemeddelelse fra OK
Hvert år rammes 12.000 mennesker ifølge Hjernesagen af blodprop eller blødning i hjernen, og det gør sygdommen til en af de mest alvorlige folkesygdomme med store omkostninger. Både for den enkelte og for samfundet. Derfor er det godt nyt, at Hjernesagen nu har lavet en aftale med energiselskabet OK, der gør det muligt for bilister at støtte foreningens arbejde, når der tankes.

“Indtægter fra samarbejdet med OK bliver et bidrag til Hjernesagens arbejde for de ramte og deres pårørende,” forklarer kommunikationsansvarlig, Ulf Joel Jensen.

“Vi yder neuropsykologisk, juridisk og social rådgivning, arbejder politisk på at forbedre forholdene, ligesom vi arbejder med at udbrede kendskabet til symptomerne, så man hurtigst muligt kan få den rette hjælp, hvis man bliver ramt – og ikke mindst viden om, hvordan man selv kan være med til at forebygge, at man bliver ramt af blodprop eller blødning i hjernen,” tilføjer han.

Penge omsat til gode initiativer

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare melde sit OK Benzinkort til Hjernesagens sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis man også køber sin el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte Hjernesagen med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

OK har igennem mange år støttet foreningslivet. Støtten går til foreninger fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel.

“Lige nu har mere end 1.700 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.

Kontakt:
Har du spørgsmål, kan du kontakte kommunikationsmedarbejder Benedikte Clausen på [email protected]
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/hjernesagen-indgar-aftale-med-ok-indtaegter-gar-til-de-ramte-og-deres-parorende?releaseId=13585700