PRM / Robot-innovationsfabrikken Blue Ocean Robotics femdobler pladsen i nyt domicil

Pressemeddelelse fra Grouleff Communications
Blue Ocean Robotics er lige nu i rivende kommerciel vækst på globalt plan med stor og stadigt stigende efterspørgsel på virksomhedens professionelle servicerobotter, herunder Beam Robots, UVD Robots, PTR Robots og HG Robo Feeder.

Det er klart at med et øget globalt salg af vores servicerobotter og stadig stigende antal forhandlere i hele verden følger et behov for flere folk og mere plads. Det gælder alle dele af virksomheden, alt fra salg, marketing, kundesupport, teknisk service, indkøb, finans produktion, m.v., fortæller Claus Risager, CEO i Blue Ocean Robotics.

Den globale vækst betyder, at flere robotter skal produceres, og de mange nye forhandlere og kunder skal supporteres. Det kræver både større og mere avancerede produktionslokaler, demo- og uddannelsesfaciliteter samt test- og kvalitetsarealer. På kundesiden skal der leveres træning og support, og det kræver bedre faciliteter som for eksempel showrooms samt større lokaler til store arrangementer, uddannelsesforløb og lignende. Alt dette bliver en del af Blue Ocean Robotics’ nye domicil på Svendborgvej i Odense.

Det nuværende hovedkontor på Niels Bohrs Allé er på 1.200 kvadratmeter, og det har længe været for trangt til den hurtigt voksende robotvirksomhed for de over 100 medarbejdere. I det nye domicil i Odense, får de ansatte i Blue Ocean Robotics ikke mindre end 5.000 kvadratmeter at boltre sig på – det svarer størrelsesmæssigt til mere end en international fodboldbane.

Nye kollegaer dagligt

En ny medarbejder om dagen! I de seneste måneder har det været virkeligheden hos fynske Blue Ocean Robotics, at man i gennemsnit har budt en ny ansat velkommen hver eneste dag. Virksomheden er kendetegnet ved at være en international arbejdsplads med fokus på talentudvikling. Virksomheden har et væld af sociale arrangementer for både medarbejdere og deres familier, tema-workshops, favorabel frokostordning, warrantprogram, uddannelsestilbud gennem Blue Ocean Robotics Academy, hjælp til ægtefællers jobsøgning, danskundervisning i virksomheden to gange ugentlig for udenlandske medarbejdere, en cykelordning og meget mere.

Vi glæder os til at tilbyde flere og bedre faciliteter, hvor medarbejderne kan mødes på tværs af funktioner og afdelinger. Medarbejderne har reageret helt fantastisk på udsigten til mere plads og et hav af nye kollegaer – de er meget begejstrede, fortæller Claus Risager.

I de nye lokaler kan medarbejdere og besøgende blandt andet glæde sig over egen restaurant, foredragslokale med plads til 160 siddende gæster samt to store showrooms, hvor de forskellige servicerobotter virkelig kan komme til deres ret, og både faciliteterne vil også indgå direkte i oplæring og uddannelse af de mange nye forhandlere og kunder rundt om i verden. Blue Ocean Robotics har desuden helgarderet sig med en option på at kunne leje yderligere 5.000 kvadratmeter på samme adresse og under samme tag. Virksomheden forventer at holde den officielle indvielse af de nye lokaler i maj-juni 2020. Det er i øvrigt erhvervsmægler Nordicals, der har forestået udlejningen.

Prisbelønnet Robot Venture Factory

Blue Ocean Robotics udvikler, producerer og sælger professionelle servicerobotter primært inden for sundhed, hospitality, byggeri og landbrug. Porteføljen af robotter inkluderer bl.a. Beam Robots, en mobil telepresence robot til kommunikation, social inklusion og CO2 klimaforbedringer; UVD Robots, en mobil robot til desinfektion af patientstuer; PTR Robots, en mobil robot til forflytning- og genoptræning af patienter, mfl. Virksomheden udvikler robotterne fra problem, ide og design over udvikling, kommercialisering og frem til scale-up, og hvert robot brand etableres i eget datter-/ventureselskab. Dermed er Blue Ocean Robotics den første i verden af sin slags – en “Robot Venture Factory”. Blue Ocean Robotics har blandt andet vundet en af robotbranchens største internationale priser, IERA Award 2019. Blue Ocean Robotics er desuden en af de seks finalister til titlen som Årets Robotvirksomhed 2019. Blue Ocean Robotics blev for nylig kåret som Børsen Gazelle-virksomhed – for tredje år i træk. Blue Ocean Robotics blev for nyligt hædret af Technology Danmark for sin ekstraordinære indsats for at tiltrække, fastholde og udvikle særligt internationale talenter.

Kontakt:
PR & Marketing Manager Merima Cikotic tlf.: +45 71 99 56 06 email: [email protected]
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/robot-innovationsfabrikken-blue-ocean-robotics-femdobler-pladsen-i-nyt-domicil?releaseId=13584654