PRM / Bitdefender offentliggør ny innovation inden for email-sikkerhed og automatiseret endpoint-beskyttelse

Pressemeddelelse fra Bitdefender
Bitdefender tilføjer en række nye funktioner til endpoint-beskyttelse på deres GravityZone-platform, der er designet til at hjælpe virksomheder med at stoppe eksterne trusler tidligere og reagere hurtigere. Med den nye udvidelse øger Bitdefender GravityZone sin føring inden for endpoint-beskyttelse med identificering og blokering af netværksbaserede- og filløse angreb og ondsindet adfærd, før de får fat i vigtige ressourcer. Nye EDR (endpoint detetection and respons) forbedringer gør visualiseringen af komplekse trusler mere simpel og bruger indlejret viden til at optimere administratorens reaktionstid. Samtidig offentliggør Bitdefender deres GravityZone Email Security, som tilbyder avanceret beskyttelse mod den hurtigt voksende forekomst af angreb på virksomheders emailkonti samt forsøg på at efterligne ledende personer i virksomheden.

Som en af de globalt ledende virksomheder inden for endpoint-beskyttelse, har Bitdefender stor indsigt i cyberangreb på tværs af geografi og typer af brugere. Med GravityZone-platformens nye funktioner er det muligt at drage på Bitdefenders viden om trusselsbilledet og dermed opdage angreb tidligere i angrebsprocessen. For eksempel, i forbindelse med de nylige Bluekeep-lignende udbrud, gør den nye opdatering det muligt at blokere angreb før de får fodfæste i systemet. Så sent som i oktober 2019 påviste Bitdefenders telemetri, at der alene i den ene måned blev dekrypteret og stjålet over 113 millioner kodeord med henblik på at tvinge sig adgang til brugeres legitimationsoplysninger – dette er den hyppigste type angreb med 6.700 ramte virksomheder på verdensplan.

“Virksomhedsafdelinger med ansvar for endpoint-beskyttelse udfordres i stigende grad af en øget forekomst af angreb, der oven i købet hele tiden bliver mere sofistikerede. Angrebene spænder bredt fra brute force-angreb til kodeords-tyveri og phishing gennem imitering af direktører,” udtaler Harish Agastya, Senior Vice President, Enterprise Solution hos Bitdefender. Nye funktioner, såsom Network Attack Defense, Anomaly Defense og Integrated Email Security, forbedrer GravityZones evne til automatisk at stoppe angreb tidligere i processen for dermed at undgå, at legitimationsoplysninger går tabt. Den strømlinede visualisering og en vejledende checkliste til hændelsesrespons gør det dertil muligt for brugeren at reagere på angreb hurtigt, præcist og effektivt.

Analytikeren kan handle hurtigere og mere præcist

På Ponemon Instituttet i Michigan, USA, der foretager selvstændige undersøgelser i databeskyttelse og moderne informationsteknologi, har man set på erhvervslivets brug af automatiseret software til beskyttelse mod trusler. Her vurderer man, at kun 46% af de traditionelle EDR funktioner aktivt bruges, på grund af høj kompleksitet og mangel på mere end grundlæggende kendskab til IT-sikkerhedsområdet. I stedet for EDR teknologier, der er for komplekse for de fleste firmaer, har Bitdefender specialiseret sig i at være førende på markedet af “Low Overhead EDR”, der gør EDR lettere tilgængeligt ved at inkorporere både viden og kunnen fra GravityZones førende eksperter i IT-sikkerhed. Derfor kan IT-personale med mindre kendskab eller tid alligevel adressere trusler, forbedre deres system og reducere firmanetværkets angrebsflade. De nye funktioner tilbyder:

  • Simplified Incident Vizualization giver et effektivt og simpelt overblik over alle trusler uanset kompleksitet. Ved at påvise den enkelte trussels udvikling, kan brugeren hurtigt gennemskue, hvordan angrebet arbejder, og straks sætte virksomhedens tiltag i værk.
  • Guided Incident Investigations giver en let tilgængelig vejledning, der giver klare anbefalinger til, hvilke tiltag der skal sættes i værk for en effektiv bekæmpelse af angrebet, uden behov for involvering af yderligere personale.

Udvidet beskyttelse af personlige oplysninger og blokering af trusler

Bitdefender præsenterer flere nye teknologier, som kan blokere for tyveri af kodeord og brute force-angreb, og dermed er med til at forhindre tabet af personfølsom data.

  • Network Attack Defense blokerer flere netværksbaserede angreb, før de kan gennemføres. Teknologien sammenligner forskellige stier, som angrebene kan gå, for derefter at bruge machine learning til at analysere trends og blokere sofistikerede angreb, før de får adgang til vigtig systemtdata.
  • Anomaly Defense fremhæver atypisk adfærd i systemet, baseret på MITRE-trusselsteknologi og på Bitdefender’s egen forskning. Modsat mange cloud-baserede machine learning-tilgange, monitorerer Bitdefender GravityZone værten i lokalmiljøet for dermed at reducere støj og falske alarmer.
  • Fileless Attack Defense tilfører yderligere egenskaber til GravityZone for at blokere angreb fra enhver kommandolinjetolk, så som Powershell, for at blokere angreb inden de kan gennemføres.

Beskyttelse af virksomhedens emailkonti

Bitdefender Email Security adresserer et stigende antal angreb mod virksomheders emailkonti og de dertil associerede tab på grund af cyberkriminalitet. GravityZone Email Security anvender en trusselsforebyggende model i flere stadier, der blokerer trusler med flere end 10.000 algoritmer. For at tage forbehold for ethvert muligt scenarie, inkluderer teknologien en unik platform, der kategoriserer beskeder og beskytter virksomhedens enheder mod udefrakommende email-trusler.

De nye Bitdefender funktioner er tilgængelige nu.

Vil du lære mere om, hvad GravityZone kan tilbyde inden for endpoint og email beskyttelse, kan du læse mere på Bitdefenders hjemmeside:

https://www.bitdefender.com/business/enterprise-products/endpoint-security.html.

Kontakt:
Daniel Mølgaard Jensen
Konsulent
Frontpage PR & Kommunikation
+45 28 40 89 62
[email protected]
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/bitdefender-offentliggor-ny-innovation-inden-for-email-sikkerhed-og-automatiseret-endpoint-beskyttelse?releaseId=13582900