PRM / Stemmestyret skærerobot styrkes med garvede talenter

Pressemeddelelse fra Grouleff Communications
Jacob Sohrabi Niclassen er fra 1.10.19 blevet ansat som Chief Commercial Officer hos Kobots – Voice Responsive Robotics, som vil revolutionere byggeindustrien med en stemmestyret skærerobot. Jacob Sohrabi Niclassen skal opbygge et globalt netværk af distributører og servicepartnere samt tegne den fremtidige kommercielle platform. Det gør han på en International kommerciel baggrund fra både byggeindustri og automations- og robotbranchen.

1.11.19 tiltræder desuden Dann Pøt Sørig som Area Sales Manager i Danmark. Han skal åbne øjnene hos aktører på det danske marked for udlejnings- og tømrervirksomheder for de mange gevinster, der ligger i at automatisere udskæring.

“Interessen for Amigo er tårnhøj. Vi har allerede solgt de første robotter, som ud over at gøre byggeri tre-fire gange hurtigere og mindske støv, støj og dårlige arbejdsstillinger, registrerer restmaterialer, så de kan genbruges. Det er godt for både økonomi og miljø. Derfor er jeg meget glad for at få to garvede talenter med om bord,” siger Peter Hartvigsen, CEO i Kobots – Voice Responsive Robotics. Han fortsætter:

“Vi er meget tæt at have produktionen sat i gang. Derfor er timingen med Jacobs og Danns indtræden helt ideel. Med Jacobs erfaring, tekniske indsigt og internationale netværk, og ikke mindst tidligere succeser med lignende opgaver, er vi glade for at have ham i spidsen for vores kommercialisering. Dann er oprindeligt uddannet tømrer og har været selvstændig i fire år, før han i over tolv år har solgt værktøj for Würth. Så hans profil er perfekt til at stå for salg i øjenhøjde i Danmark.”

“Jeg har længe været meget fascineret af robotteknologi og den spændende udvikling i Odense, som jeg har været en del af det seneste par år. Kobots’ koncept er genialt tænkt med en unik taleteknologi-platform, som vil finde indpas i mange produktrækker og industrier. Det er uden tvivl det mest interessante og ready-to-market produkt i hele klyngen på nuværende tidspunkt, siger Jacob Sohrabi Niclassen, der har en oprindeligt er uddannet eksporttekniker senere krydret med Mini MBA, og som før har haft ansvaret for salg og forretningsudvikling hos blandt andet Blue Ocean Robotics, ITW GSE AXA Power og SKAKO A/S.

“Så snart tømrermesteren fanger, at han kan leje eller lease en Amigo og på under en halv time skære alle plader til en førstesal med tre Velux vinduer, samtidig med at han undgår snitskader – så kommer vi til at få et forrygende salg. Amigo kommer til at ændre hele byggebranchen til det bedre,” slutter Dann Pøt Sørig.

Download Fotos af Jacob Sohrabi Niclassen og Dann Pøt Sørig

Se Video

Yderligere info: Jacob Sohrabi Niclassen, Chief Commercial Officer, Kobots – Voice Responsive Robotics: [email protected] og 3048 6574.

Kort om KOBOTS – en mobil, stemmestyret tilskæringsrobot til byggebranchen

Skærerobotten Amigo fraKobots – Voice Responsive Roboticser stemmestyret via en særlig software, der sender indtalte mål videre til tilskæringsrobotten – nemt, hurtigt og sikkert. Amigo består af en mobil ramme og en værktøjs-adapter til forskellige typer vinkelslibere, overfræsere, dyksave og lignende samt et avanceret stykke software med talegenkendelse og -gengivelse. Hver tømrer bærer et headset, så han har hænderne fri til at måle op. Amigo spørger løbende efter de oplysninger, den skal bruge og skærer til sidst pladen klar til montering på få sekunder. Imens kan tømreren gøre klar til montering.

Det tager under ti minutter at samle robotten, som består af ramme, kabler, software og headset. I rammen kan sættes forskellige former for elektrisk værktøj. Amigo fås i udgaverne Amigo 912 og Amigo 925, hvilket refererer til størrelsen på pladerne, 912 er 90×120 cm, og 925 refererer til 90×250, og er dækkende for størstedelen af alle plader der tilskæres på byggepladserne.

Kontakt:
Chief Commercial Officer, Kobots – Voice Responsive Robotics Jacob Sohrabi Niclassen tlf.: 3048 6574. email: [email protected] 
Charlotte Hybschmann Jacobsen
Mail: [email protected]
Tlf.: +45 52 77 00 70

Peter Hartvigsen
CEO i KOBOTS – Voice Responsive Robots
Mail: [email protected]
Tlf.: +45 40 80 12 12
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/stemmestyret-skaererobot-styrkes-med-garvede-talenter?releaseId=13582313