PRM / Nu udlejes boligerne i PensionDanmarks prisvindende byggeri i Køge

Pressemeddelelse fra DEAS
Ud af de i alt 80 boliger er 29 af dem 50+ livstilsboliger med ekstra fokus på nærvær, fællesskab og hjerterum, mens de resterende 51 egner sig til både familier, enlige, par, unge og ældre.

Det primære fokus for byggeriet er kvalitet, arkitektur og bæredygtighed, og visionen er at skabe et mangfoldigt kvarter med rig mulighed for at skabe nære hverdagsfællesskaber, der styrker sammenholdet mellem beboerne.

Boligerne er opført i bæredygtighedscertificerede materialer og med metoder, der mindsker miljøbelastningen fra byggeriet og sikrer beboerne et bedre indeklima. Tiltagene sikrer desuden lavere forbrugsudgifter til el, vand og varme.

I 2018 vandt PensionDanmark Byudviklingsprisen ved Building Awards for projektet.

“Skibet er et byggeri, der taler ind i tidens tendenser både miljømæssigt, socialt og økonomisk. Vi tror på, at beboere i dag ønsker mere end blot et hjem. Derfor skal der tænkes kreativt i udviklingen af nye boligområder, og det ansvar formår vi at løfte med Skibet,” siger Marius Møller, Direktør i PensionDanmark.

Unik mulighed for at bo direkte ud til stranden i Køge Kyst

Køge er en by i rivende udvikling, og det ses særligt ved Køge Kyst, som er et nyt byområde, der forener vand, strandeng og by. Skibets 80 nye boliger er placeret i første række ud til det attraktive naturområde ved Søndre Badestrand.

“PensionDanmark har med Skibet formået af skabe moderne bæredygtige boliger med en helt unik beliggenhed ud til stranden. Vi ser frem til samarbejdet om en effektiv udlejning,” siger Maivi Herup, udlejningschef i DEAS, der står for udlejningen samt den efterfølgende administration af Skibet.

Infrastrukturen i Køge sikrer nem og hurtig adgang til København og resten af landet via den nye togstation Køge Nord, hvorfra man kan tage både Regionaltog, InterCityLyn-tog og S-tog.

Der afholdes åbent hus hver søndag kl. 12.00-13.00 på Søndre Molevej 8K st., 4600 Køge. Den 11. november kl. 17.00-19.00 afholdes der desuden et informationsmøde om livstilsboligerne forbeholdt 50+. Her vil boligerne, beboerprocessen og den praktiske proces blive præsenteret. Mødet finder sted på Søndre Badevej 1, 4600 Køge. Læs mere om informationsmødet og tilmeld dig.

Kort om Skibet

  • 51 lejligheder med 2-5 værelser
  • 29 livstilsboliger forbeholdt 50+ med 1,5-3 værelser
  • Ledige boliger fra 9.500 kr./md.
  • Se mere på www.køgekystskibet.dk.

For mere information:

Udlejningschef Maivi Herup, DEAS A/S, mobil 27 90 13 30

Kort om PensionDanmark

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 738.000 medlemmer beskæftiget i 24.800 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. Præmieindtægterne udgjorde 14,2 mia. kr. i 2018. Balancen er på 250 mia. kr.

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-udlejes-boligerne-i-pensiondanmarks-prisvindende-byggeri-i-koge?releaseId=13581419