PRM / Freja ejendomme sælger erhvervsdel i Raadvad

Pressemeddelelse fra Freja Ejendomme
Freja ejendomme har solgt erhvervsdelen i Raadvad som ligger midt i det naturskønne Jægersborg Skovdistrikt. Ejendommen ligger i både Lyngby-Taarbæk Kommune og Rudersdal Kommune. Erhvervsdelen husede tidligere den gamle knivfabrik og er i dag udlejet til 16 kunsthåndværkere – bl.a. en smed, stenhugger, maler, møbelsnedker, bronzestøber, billedhugger, keramiker og fotograf som anvender ejendommen til kreative værksteder. Derudover er Center For Bygningsbevaring også beliggende i ejendommen.

Raadvad er et af de første industrianlæg, der blev anlagt langs Mølleåen, hvor de udnyttede åens vand som kraftkilde. I 1643 blev der anlagt en mølle til fremstilling af våben og landbrugsredskaber, hvorefter industriproduktionen i Raadvad begyndte. Området og bygningerne er i dag fredet og fremstår næsten uændret.

Raadvad består af flere klynger bygninger der spænder over en lang periode, og man kan derfor følge arkitekturens udvikling fra 1600-tallet. Udover erhvervsdelen ligger der i det smukke område også Raadvad Kro der nyder udsigten over Raadvaddammen. På den anden side af dammen ligger de gamle boliger, som husede fabrikkens ansatte.

Karen Mosbech, adm. dir. i Freja ejendomme siger: “Vi er rigtig glade for dette salg og for den køber vi endte med. Det har været meget vigtigt for os at sikre, at en fremtidig ejer forstår og påskønner det ret unikke miljø der kendetegner et historisk sted som Raadvad, og at man nærer et ønske om at drive ejendommen videre i samme ånd som i dag”.

Salget er betinget af at ejendommen udstykkes. Når disse forhold er opfyldt, vil dette blive annonceret – herunder også navnet på køber. Alle henvendelser vedrørende ejendommen skal fortsat ske til Freja ejendomme, indtil betingelsen om udstykning er opfyldt og handlen er endelig.

Fotokreditering: Esoft
Kontakt:
Thomas Endelt, konsulent, Frontpage
M: [email protected]
T: 50 70 53 34
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/freja-ejendomme-saelger-erhvervsdel-i-raadvad?releaseId=13581952