PRM / Scape etablerer sig i Sydkorea

Pressemeddelelse fra Grouleff Communications
Channel Manager for Scape Technologies A/S Henrik K. Nielsen har netop været i SydKorea for at Styrke salgsindsatsen. Scape blev inviteret med på Robot World 2019 i Seoul af Udenrigsministeriets Innovation Center Denmark for at opsøge nye forretningspartnere, og den mulighed blev udnyttet på bedste vis.I forbindelse med Robot World 2019 var der nemlig så stor interesse for Scape, at det resulterede i, at Scape har etableret sig igennem en samarbejdspartner i Sydkorea.

Den nye partner, JiT, har været i branchen siden 1991 og er et velkendt navn i Sydkorea. Channel Manager Henrik K. Nielsen ser derfor store muligheder i det fremtidige samarbejde:

“SydKorea er et meget stort marked for robotteknologi og det land med flest robotter pr. indbygger. Vi forventer os derfor meget af partnerskabet med JiT, som må siges at være en stærk partner for os.De er særligt veletablerede i både bil-, marine og elektronikindustrien, med kunder som blandt andet Hyundai og LG, som alle er fokussegmenter for Scape,” siger han.

Den nye partneraftale udløste også et salg af den første Bin-Picking løsning fra Scape, der nu er godt på vej i SydKorea.

Om Scape Technologies

Scape Technologies er en fokuseret dansk robotteknologisk virksomhed, der har udviklet en unik bin-picking løsning – SCAPE Bin-Picker – som sælges til produktionsvirksomheder – primært i bilindustrien.

Selskabet udvikler og leverer en avanceret robotic random bin-picking løsning, der integrerer gribeenheder, sensorer, kameraer og egenudviklet software til hurtig, driftssikker og præcis opsamling, kontrol og placering af delkomponenter og emner, der leveres ustruktureret i kasser – deraf begrebet bin-picking.

SCAPE-navnet er en forkortelse af “Smart Classifier and Pose Estimation”, som anvendes i Selskabets avancerede bin-picking løsning.

Selskabets løsning er målrettet automatiseringsmarkedet inden for en række forskellige industrier og anvendelsesområder, hvor emner skal opsamles fra paller inden den næste proces, såsom samling af halvfabrikata, emnelevering til maskiner, kvalitetskontrol og pakning.

Den samlede løsning består af en egenudviklet softwarepakke “SCAPE Bin-Picking Software Suite,” specialdesignede robotgribere, scannere og kamerasystemer, der kan anvendes på seks-aksede standard industrirobotter samt en række tilhørende services og konsulentydelser.

Selskabets kunder omfatter en lang række større og kendte internationale produktionsvirksomheder.

Selskabet drives af et stærkt team med erfaring fra nystartede teknologivirksomheder, forskningspositioner inden for produktionsteknologi samt internationale virksomheder og har fokus på at gøre SCAPE Bin-Pickeren enklere at sælge, konfigurere, installere og anvende for fuldt ud at kunne udnytte markedspotentialet og skalere salget ved hjælp af en bredere distributionskanal.

Scape Technologies er noteret på Nasdaq First North Growth Market.

Kontakt:
Channel Manager Henrik K. Nielsen tlf.: +4560779444 email: [email protected]
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/scape-etablerer-sig-i-sydkorea?releaseId=13581820