PRM / Nu er finalisterne til Landdistriktsprisen 2019 fundet

Pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet
De fem finalister har alle i helt særlig grad medvirket til at skabe en positiv effekt for deres lokalsamfund til inspiration for andre.

De fem finalister er:

  • Røsnæs Udvikling & Beboerforening.
  • Fiskeriets Hus i Bagenkop på Langeland.
  • Formanden for Stouby og Omegns Lokalråd.
  • Virksomheden STRANDET i Thy.
  • Geopark Det Sydfynske Øhav.

Erhvervsminister Simon Kollerup:

“Finalisterne til Landdistriktsprisen er ildsjæle og initiativer, der skaber samarbejde og udvikling i lokalsamfundet. De er desuden alle sammen forbilledlige eksempler på det store lokale engagement, som det er vigtigt, vi tager os tid til at hylde.”

Finalisterne til landdistriktsprisen er nomineret af Det rådgivende Udvalg for Landdistriktspuljen.

Formand for Det rådgivende Udvalg for Landdistriktspuljen Finn Jorsal:

“Det var et meget stærkt felt af indstillede kandidater til Landdistriktsprisen i år. Det vidner jo om, at der bliver gjort rigtig meget i landdistrikterne for at styrke udviklingen lokalt. De fem finalister, vi endte med at nominere, skiller sig dog ud på den måde, at de i særlig grad har formået at skabe en mærkbar effekt for deres lokalsamfund.”

Vinderen af Landdistriktsprisen 2019 bliver kåret af erhvervsminister Simon Kollerup på Landdistriktskonferencen, der afholdes mandag den 28. oktober 2019 på Vingsted Hotel og Konferencecenter i Bredsten.

For mere information

  • Kontakt Erhvervsministeriets presserådgiver Ditte Vibe Petersen med spørgsmål til erhvervsminister Simon Kollerup (tlf. 91337097 eller [email protected]).
  • Kontakt Erhvervsstyrelsen for spørgsmål til formand Finn Jorsal og med spørgsmål om Landdistriktsprisen (tlf. 35291137 eller [email protected]).

Kontakt:
Presserådgiver Ditte Vibe Petersen tlf.: 91337097 email: [email protected]
Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nu-er-finalisterne-til-landdistriktsprisen-2019-fundet?releaseId=13581875