FCN-træner ville bruge sin opsparing på ekstra tid mod Brøndby

28. APR 2024 • 19:24SPORT

Nordsjælland pressede indædt på for et sejrsmål, men Brøndby kæmpede en uafgjort hjem i søndagens kamp.

Med en sejr over topholdet fra Brøndby IF kunne FC Nordsjælland spille sig bare tre point efter førerholdet i Superligaen, men det endte 1-1 i Farum.

Brøndby kom foran, men i de sidste 45 minutter var det stort set kun spil ned mod den ene ende. FCN havde bolden, og Brøndby parerede igen og igen. Til det absolut sidste pressede FCN på for et sejrsmål, men trods store chancer kom det aldrig.

Stod det til FCN-lejren var det heller ikke meget længere tid, holdet skulle bruge på at nedlægge Brøndby.

- Jeg ville godt have brugt hele min opsparing på at købe ti minutters mere spilletid, hvis man kunne det, siger FCN-cheftræner Johannes Hoff Thorup.

Spørgsmålet er så, om Brøndby-mandskabet ville stå helt pointløse med ti minutter mere af kampen.

- Det er muligt. Nu ved jeg ikke, hvor stor hans opsparing er, siger Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, med et smil.

Brøndby-chefen så generelt en slutfase, hvor hans hold virkelig sled med tingene til det sidste fløjt under tung beskydning af FCN-offensiven.

- Efter udligningen var det da ikke os, der var tæt på at få sejren. Det ville ikke være retfærdigt at sige. Vi spillede en god første halvleg, men Nordsjælland gik ind og tog greb om kampen efter pausen, siger Sørensen.

Hvis de tre point var sendt mod det nordsjællandske, havde Superligaens guldkamp for alvor været åbnet op på vid gab. FCN ville med en sejr være blot tre point fra Brøndby i front, men søndagens pointdeling er ikke en katastrofe for Farum-klubben.

- Nu er vi halvvejs i slutspillet, og vi møder stadig hinanden på kryds og tværs. Så jeg tror, at det kan gå ret hurtigt, siger Johannes Hoff Thorup.

- Selvfølgelig ville det være en anden situation med tre point mod Brøndby. Vi tager det ene point med, og det mest positive ved præstationen var vores stærke anden halvleg.

FCN har seks point op til Brøndby, hvor der resterer fem runder af mesterskabsspillet. Allerede mandag kan guldkampen blive helt tæt igen, hvis FC Midtjylland vinder over Silkeborg. I så fald vil midtjyderne være et enkelt point fra Brøndby.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

13. MAJ 2024 • 10:32SPORT
OB lukker træninger i skæbneuge

SENESTE RITZAU