Avis-fokus på tømrermestrene

Tophistorien er skrevet og udgivet af Mester Tidende. Ritzau må ikke krediteres.

INFO: Anvendelse forudsætter accept af vilkårene i bunden.

**** RITZAUS TOPHISTORIETJENESTE ****

Mester Tidende, som henvender sig til mestre inden for alle byggehåndværk, øger nu fokus på en af de største håndværksbrancher herhjemme – tømrer- og snedkerbranchen. Det sker med et helt nyt og stort specialtillæg seks gange om året under navnet ”Paskram”, som i håndværkerfaget betyder, at noget er helt i orden.

– Tømrer- og snedkerbranchen er i hastig udvikling, og vi vurderer, at branchen har behov for et seriøst og målrettet abonnementsbåret medie, som tager udgangspunkt i branchens vilkår og muligheder og som samtidig er i øjenhøjde med mestrene, siger redaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

Derfor er der fokus på både test af værktøj og håndværkerbiler, nye byggemetoder og -produkter samt på leverandører og producenter til branchen.

Med det nye specialtillæg vil Mester Tidende på et højt fagligt niveau orientere tømrer- og snedkermestrene om alt det, som sætter dem i stand til at agere effektivt på et omskifteligt og stærkt konkurrencepræget marked.

For at målrette tillægget til målgruppen og for at sikre et højt fagligt niveau, har Mester Tidende indgået aftale med journalist Michael Rughede, som gennem de seneste 15 år har skabt tæt kontakt til branchen blandt andet som redaktør på et konkurrerende medie.

– Med Michael Rughede som tovholder har vi de bedste forudsætninger for at skabe et specialtillæg med indhold, som ingen andre medier i markedet kan matche. Her kan tømrer- og snedkermestrene hente både faglig viden og inspiration om effektiv drift af virksomheden fra kontoret til byggepladsen, fremhæver Klaus Tøttrup og tilføjer, at selvom specialtillægget er målrettet mestrene, så må dygtige svende også gerne læse med.

Tømrer- og specialtillægget ”Paskram” udkommer første gang med Mester Tidende den 24. februar.

Om Mester Tidende og Nordiske Medier
Mester Tidende er en del Nordiske Medier, som er Nordens største virksomhed inden for fagmedier. Mester Tidende har sammen med søsterbladet Licitationen-Byggeriets Dagblad og onlineportalerne Building-Supply og Wood-Supply en helstøbt formidling til hele den danske bygge- og anlægsbranche.

Den position vil Nordiske Medier fastholde og udbygge yderligere i de kommende år.

https://www.mestertidende.dk/article/view/697587/det_er_paskram_mester_tidende_udvider_med_specialtillaeg_til_tomrer_og_snedkermestrene

Redaktionel kontakt:
Klaus Tøttrup
tlf.: +4540897032
e-mail: [email protected]

**** DENNE ARTIKEL OG BILLEDMATERIALE ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF Mester Tidende ****

Betingelser for brug af materiale fra Ritzaus Tophistorietjeneste:

– Forkortelser kan foretages i overensstemmelse med god citatskik.

– En artikel må forkortes, men ikke tilføjes stramninger eller udtryk, som afsenderen ikke kan stå inde for.

– Det skal tydeligt fremgå, hvilket medie artiklen kommer fra. Ansvaret herfor ligger hos mediet, der videreudnytter indholdet – også hvor afsenderen måtte have glemt at inkludere kildehenvisning ved udsendelse.

– Ritzau må ikke krediteres for artiklen eller angives som kilde.

– Materialet må ikke videreudnyttes kommercielt andet end i egne udgivelser.

– Hvis afsenderen har indsat link i artiklen, opfordres der til altid at publicere dette ved videreudnyttelse.

VIGTIGT VEDR. BRUG AF BILLEDE:

– Hvis der er tilknyttet billedmateriale til artiklen må dette anvendes i forbindelse med publicering.

– Rettigheden til anvendelse af billedet er dog udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende tophistorie, og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.

– Anvendelse skal altid ske med angivelse af den oplyste billedbyline (fotograf og medie)