Kombardo til Aarhus

LÆSERBREV
Læste i Tidende om Charlie Waller og datter, som endte på Bornholm. Jesper Maack sagde, at det ikke burde kunne ske. Men det kan det mere end en gang.

Den 25. september skulle vi have besøg af vores veninde ovrefra. Hun plejer at tage fly begge veje, når hun kun skal over en enkelt dag. Men det var ikke muligt at få en billigbillet på flyet, så vi anbefalede, at hun tog Kombardo Expressen. Det var mørkt og regnede den morgen i København, så hun tog den første Kombardo-bus, der holdt, viste sin billet til chaufføren, satte sig til rette, og de kørte af sted. Hun undrede sig godt nok over, at hun ikke kendte vejen han kørte, men tænkte at han jo var ny, men efter et stykke vej gik hun op og spurgte, og han svarede, at de var på vej til Aarhus, men da de var på mortorvejen, kunne hun ikke komme af. Hun måtte køre med helt til Odden.

Da hun ikke kunne komme med tilbage med det samme, valgte hun at sejle med over til Aarhus uden beregning. Der holdt en bus, som chaufføren sørgede for, hun kunne komme med tilbage uden betaling. Chaufføren hun kørte med fra København var hans første tur, og han var rigtig ked af det. Men min veninde tog det med godt humør, og vi har da grinet lidt af det bagefter.

Vi troede først, det var en joke da hun sms’ede, hun ikke kom over men var på vej til Aarhus. Hun siger i dag, at hun også selv skulle havde været mere opmærksom. Det var måske en god idé, at Kombardo havde en liste med navne på dem, der kar købt billet, hvor man bliver krydset af ligesom på Rute 700.

Merete Møller
Birkebakken 1, Allinge