Den mad kan Molslinjen ikke være bekendt

LÆSERBREV
Bornholms Tidende har ved flere lejligheder inden Molslinjens overtagelse af Ystad-ruten skrevet om forbedringer af serveringen, der ventede forude. Man har også kunnet berette om ansættelsen af en restaurantchef fra en bornholmsk gourmetrestaurant, som skulle tiltræde en stilling som cateringchef per 1. marts 2018.

Nedenstående citater fra et par artikler kan bidrage til at opfriske hukommelsen:

”Molslinjen vil gerne give et positivt indtryk også i forhold til det, man spiser om bord på færgen. Det skal på alle måder være en god overfart. For turister, for pendlerne og for bornholmerne” udtaler bemeldte restaurantchef til Bornholms Tidendes journalist den 19. dec. 2017.

”Vi har så mange gode råvarer og produkter på Bornholm, og dem vil jeg meget gerne kunne præsentere de mange færgegæster for, så færgeturen også kommer til at smage af Bornholm, fortæller Henrik Petersen den 8. feb. 2018 til samme journalist.

På afgangen fra Rønne mandag den 3. december klokken 16.30 var vi i den heldige situation, at Express 1 undtagelsesvis kun gyngede moderat, så vi vurderede, at det ville være muligt både at bevæge sig rundt om bord med en bakke mad og også holde kvalmen på et niveau, som muliggjorde indtagelse af samme.

Fulde af forventninger til et lækkert måltid begav vi os derfor til ”Provianten” for at tage herlighederne i øjesyn. Man har fra Molslinjens side valgt at fortsætte konceptet ”dagens udskæring” som kendt fra Leonora Christina, så spændende hvad den lovede ”smag af Bornholm” ville bestå i.

Jeg tror, at billedet taler for sig selv. Retfærdigvis må tilføjes, at for de 129 kroner var der inkluderet kold rødkål fra glas og lige så kold brun sovs.

Dette kan man simpelthen ikke være bekendt at servere. Og heldigvis ved vi af erfaring, at dette usle måltid ikke er udtryk for smagen af Bornholm. Det kan man erfare ved at besøge et af øens mange dejlige spisesteder, hvor respekt for råvarer og gæster er i højsædet.

Trist at Molslinjen heller ikke på dette punkt er i stand til at yde en ordentlig service.

Poul Erlandsen
Tonemestervej 3, Kbh. NV
(Har familie og sommerhus på Bornholm)