Brokkehoveder

LÆSERBREV
Vi er to pensionister, som har været ude og sejle med den nye Exspress 1.

Vi forstår ikke den kritik der er med at bestille billetter, for det er meget nemt og enkelt, og billetten kunne ændres til kort før afgang uden gebyr. God plads på vogndækket, så man ikke skulle kravle over gearstang for at komme ud af bilen, som vi var udsat for flere gange mad den gamle færge. Priserne er okay, der var færgen dyr. Vi måtte betale godt 1.100 kroner i juni for en pensionistbillet, så nu kan vi rejse cirka fire gange i forhold til det gamle selskab.

Vipper og gynger, det er muligt, men da vi var med, var der ingen problemer, selv om det blæste 9-10 m/s. Man bliver godt behandlet af det nye selskab, vi synes at mange bornholmere er nogle brokkehoveder.

Nancy og Egon Mogensen
Brommevej 7, Gudhjem