Sangerinde kom tæt på publikum

Afstanden mellem musikere og publikum er ikke særlig stor i Raschs Pakhuz i Rønne, og fredag aften kom den nordjyske sangerinde og sangskriver Laura Mo helt tæt på sit bornholmske publikum, fortæller Musikhuzet i en pressemeddelelse.

Laura Mo begyndte sin karriere med at spille på barer og cafeer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset, men i dag er hun en berejst kvinde med hang til især amerikanske highways, som hun har tilbagelagt mange kilometer på.

Musikhuzet beskriver fredagens koncert som smuk og fortæller, at publikum gik hjem en enestående musikoplevelse rigere.

Foto : Matz Hansen/Musikhuzet

Inden Laura Mo og orkester gik på scenen havde 29-årige Julie Brammer varmet publikum op. Hun er for nylig flyttet til Bornholm og skriver sange, der favner bredt, fortæller Musikhuzet.

Sangene handlede om kærligheden i krise, verden af lave samt mikrokosmos og makrokosmos, og det blev leveret med en stemme, der søgte at tale til hjertet. Med sig på scenen havde hun Oddur Stefan Steinthorsson og Camilla Lunau Nielsen.