DAT skruer op for flyvninger til Folkemødet

Under Folkemødet næste år indsætter flyselskabet DAT 50 ekstra afgange i forhold til i år. Dermed nærmer man sig den maksimale kapacitet i lufthavnen på Bornholm. Billetterne sættes til salg om kort tid, fremgår det af en pressemeddelelse.

Forberedelserne til Folkemødet 2019 begyndte allerede for flere måneder siden. Efterspørgslen på billetter er stor, og flyselskabet vil gerne give de rejsende optimale muligheder. Derfor indsætter det 50 ekstra afgange for at kunne imødekomme den store efterspørgsel.

– Vi er glade for at kunne tilbyde hurtig og nem transport til Folkemødet, siger direktør Jesper Rungholm fra DAT i pressemeddelelsen.

I alt indsætter DAT 254 afgange til Folkemødet og endnu flere afgange med selskabets A320 med plads til 180 passagerer og MD 80 med plads til 172. I løbet af de fire folkemøde-dage sættes mere end 18.632 billetter til salg fra København. Det er 30 procent flere end i år.

– Vi glæder os meget til at tage imod alle de rejsende til næste års politiske festival, siger Jesper Rungholm.

DAT fastholder sin normale billetstruktur under Folkemødet.