Populær bank har oplevet ‘en enorm interesse’

Arbejdernes Landsbank har oplevet en enorm interesse for sin nye filial, der åbner midt i december i Rønne.

Det fortæller filialdirektør Jan Hammer Fussing, og ifølge ham har banken fået adskillige henvendelser fra bornholmere, der ønsker at blive kunde i banken.

– Vi mærker en stor lokal opbakning til vores nye filial, og det er vi super taknemmelige og glade for. Vi vil også selv gøre alt, hvad vi kan, for at vise, at vi er en lokal bank, fortæller Jan Hammer Fussing, der kommer til at stå i spidsen for en bank, som ni år i træk er blevet kåret til danskernes foretrukne bank.

– Kunderne skal opleve, at vi er der for dem, og at vi er klar til at rydde skrivebordet, hvis de har brug for vores hjælp. De skal føle sig velkomne, når de træder ind af døren hos os, og de skal mærke, at vi gerne vil vores kunder. Den kundeoplevelse vil jeg i tæt samarbejde med mit nye hold gøre alt for at skabe, siger Jan Hammer Fussing.