Vinterbadernes sauna er snart færdig

Vinterbadernes sauna er snart færdig

Trappen blev gjort klar forrige lørdag, og saunaen forventes færdig i denne uge. Derfor inviteres interesserede til orienteringsmøde søndag aften 18. november i Rådstuen. Det fortæller Lene Hammer og Gitte Holmberg fra Sandvigs Sauna og Vinterbader Klub.

På mødet skal de fremmødte blandt andet drøfte, om den kommende sauna og vinterbaderklub i Sandvig skal være en selvstændig forening eller en klub under Foreningen Sandvig.

Derudover skal man drøfte planer for fremtiden i det hele taget. F. eks. om økonomi, gæster, adgang, brugere, åbningstider, råd og regler, forslag til aktiviteter og samle frivillige til aktiviteter som f.eks. tilsyn og rengøring.

Det er vinterbaderne i Sandvig, der på eget initiativ har søgt penge hos forskellige fonde til projektet, der bygges, så det er modstandsdygtigt mod kuling og voldsomme bølger og ventes indviet 2. december.