Arkivfoto

Politiet sigter fire knallertkørere på ulovlige køretøjer

Politiet standsede en 38-årig mand på en lille knallert på Bedegadevej i Klemensker fredag klokken 17.00. Det skriver politiet i døgnrapporten. Knallerten blev på et rullefelt målt til at kunne køre hurtigere end tilladt.

Det samme gjaldt for en 36-årig mand, der blev standset på Haslevej i Rønne fredag klokken 17.30. Han var desuden påvirket af både alkohol og narko, så han måtte en tur på hospitalet for at aflevere en blodprøve.

Fredag ved 20-tiden blev to drenge på henholdvis 16 og 17 år sigtet for at have konstruktivt ændret deres knallerter, så de kan køre stærkere end tilladt. Drengene blev standset på Merkurvej ved Aavangsskolen.

Hastighed

Lørdag havde politiet rullet fotovognen ud til Birgersvej i Aakirkeby. Her blev 14 målt til at køre for hurtigt. Den højeste hastighed var 67 kilometer i timen. Derefter blev der målt på Sdr. Landevej, hvor tre kørte for stærkt. Her blev den højeste hastighed målt til 95 kilometer i timen.

Søndag holdt fotovognen på Borrelyngvej, hvor 30 bilister kørte for stærkt. Tre kan forventet et klip i kortet og en enkelt står til betinget frakendelse for en hastighed på 137 kilometer i timen.