Julelotteriet er i gang

Julelotteriet er i gang

Lions Julelotteri samlede sidste år 130.000 kroner sammen til i alt 20 aktiviteter rundt om på Bornholm. Nu er salget af lodsedler til årets lotteri startet.

Der er trykt i alt 15.000 lodsedler, og hovedpræmien er 25.000 kroner. Lodsedlerne kan købes frem til den 9. december, og som tidligere vil der også i år være donerede gaver fra Bornholms erhvervsdrivende.

Hvad man kan vinde er påtrykt lodsedlen, ligesom det også her både fremgår, hvornår trækningen sker, og hvor gevinster kan afhentes. Samt at trækningslisten bliver offentliggjort i Bornholms Tidende og i Rytterknægten.

– Det er for at gøre det nemt for de, som køber lodsedlen. Alligevel ved vi af erfaring, at for mange glemmer at tjekke, om de har vundet, og det er synd, for gevinstchancerne er faktisk ret store, siger Peter Kruckow fra Lions.

– Vi håber, at bornholmerne husker, at de ved at købe en lodseddel vitterligt støtter en god sag på Bornholm. Og ikke bare én, men mange gode sager, siger han.