Peter Juel: Molslinjen mener, at vi mangler at se lyset

Peter Juel: Molslinjen mener, at vi mangler at se lyset

Molslinjen mener, at bornholmerne mest mangler at se lyset og blot endnu ikke har indset, at sejladsen er blevet bedre end før. Den tanke fik folketingsmedlem Peter Juel Jensen (V) under formiddagens møde mellem Molslinjen og Trafikkontaktrådet.

– Jeg synes, at de prøver at forsvare det materiel, som de har indsat. Jeg sidder tilbage med et indtryk af, at Molslinjen mener, at vi bare endnu ikke har opdaget, at forholdene er blevet bedre. Jeg synes ikke, at der er kommet andet end varm luft fra Molslinjen i dag, siger Peter Juel Jensen til Bornholms Tidende.

Venstres bornholmske folketingsmedlem fortæller, at han prøvede at rejse flere problemer over for rederiet.

– Jeg bragte erhvervslivet, turismen og at sejladsen er samfundsbegrundet op på mødet. Og så selvfølgelig materiellet. Det går jo selvfølgelig ikke, at kaptajnen kan beskrive en tur som “40 minutter i helvede”. Det er jo ikke, hvad vi venter af samfundsbegrundet sejlads, og det er heller ikke, hvad vi har været vant til, siger Peter Juel Jensen.

Bedre gik det ifølge Peter Juel Jensen med at blive enig med sin kollega Lea Wermelin (S) og borgmester Winni Grosbøll (S) om, at Bornholm skal gå til trafikminister Ole Birk Olesen (LA) i enighed om, hvad man vil have ændret.

– Jeg har talt for, at vi får prioriteret de ting, som vi er mest utilfredse med: Regulariteten, materiellet, prisstrukturen og en berettiget forventning om, at Molslinjen agerer samfundsorienteret. eEt værste, der kan ske, er, at Winni, Lea og jeg løber til ministeren med hver sit ærinde, siger Peter Juel Jensen.

– Det oplevede jeg en lydhørhed over for.