Jubilar: Vi er en uddøende race

Jubilar: Vi er en uddøende race

Sammen med søsteren Anne Langskov Jartoft fejrer Rie Langskov i disse dage 25 års jubilæum som henholdsvis bedemand i Nexø og tøjsælger i Aakirkeby.

– Det er helt utroligt, at der er gået så mange år. Vi er en uddøende race, os der er det samme sted i så mange år, siger Rie Langskov, der fejrer sit jubilæum som butiksassistent og butiksejer i Aakirkeby.

– Jeg startede hos Kylle Smed i 1993 og har nu været selvstændig i otte år. I den tid har jeg lært så mange mennesker at kende, at jeg nærmest føler, at jeg er en del af folks liv. Derfor fejrer jeg jubilæet sammen med dem, der er årsagen til, at jeg er her i dag, ved at give 25 procents rabat på alt, hvad jeg har i butikken, siger Rie Langskov, der dog også indrømmer, at hun nok fejrer jubilæet med en lille fest for familien.

Rie’s har åbent lørdag klokken 9.30-12.30.