Arkivfoto

Politiet: Hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, er det nok ikke sandt

Bornholms Politi konstaterer i torsdagens døgnrapport, at hvis et tilbud lyder for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt.

Det sker, efter at en 19-årig rønnebo har været udsat for bedrageri, efter at vedkommende på de sociale medier så et opslag, hvor man for 800 kroner kunne købe sig ind i en gruppe og opnå bedre spilleodds. Det viste sig, at være løgn og bedrag, og tilbuddet og gerningsmanden er nu ikke til at finde igen, lyder det fra politiet.

En 46-årig gudhjembo har også været udsat for bedrageri. Vedkommende købte den 23. oktober en højttaler til 4.800 kroner via dba.dk.

– Højttaleren er ikke blevet leveret, og forurettede har nu forgæves prøvet at få sine penge tilbage, oplyser politiet.

– Hvis du vil være sikker, når du køber eller sælger via dba.dk, skal du kun købe/sælge fra/til personer, som er NEM-ID valideret på dba. Så kan dba altid hjælpe med at finde identiteten på køber/sælger, oplyser Bornholms Politi.