Kaptajn om talrige aflysninger: Det har bare været dårligere vejr

Kaptajn om talrige aflysninger: Det har bare været dårligere vejr

Påstande som at Express 1 ikke er bygget til Østersøen, at den ikke kan sejle i høje bølger, og at den har svært ved at manøvrere i Rønne Havn, når det blæser, giver Søren Sjøberg Nielsen ikke meget for.

Han er kaptajn hos rederiet Molslinjen, som han er skiftet til fra Færgen, hvor han sejlede i 20 år. Siden 2014 var han chefkaptajn hos det nu hedengangne bornholmske rederi, og han mener, at Leonora Christina også havde måttet give fortabt i går aftes.

– Express 1 er en hurtigfærge som alle andre hurtigfærger. Det er bare de kulinger, vi har haft, som har været lidt kraftigere end normalt, siger Søren Sjøberg Nielsen med henvisning til efterårets mange aflysninger fra Molslinjen.

Så når man kigger på de aflysninger, som Molslinjen har haft de seneste to måneder, så tror du, at Færgen havde været ude i de samme aflysninger?

– Det kan jeg ikke sige, for jeg har ikke været kaptajn på dem alle. Men i går havde Leonora Christina også aflyst, hvis jeg skulle bestemme, siger Søren Sjøberg Nielsen.

Kaptajn Søren Sjøberg Nielsen. Eget foto