Flere præmiepenge til Trolling Master

Flere præmiepenge til Trolling Master

Alle 420 bådpladser til årets Trolling Master i Tejn er nu solgt. Deriblandt 50 pladser i Allinge Havn, som arrangøren, TV 2/Bornholm, i år har fået lov at have der. Den forøgelse af solgte pladser har givet den lokale tv-kanal en pæn ekstra indtægt, som vil blive omsat i større pengepræmier ved den store fiskekonkurrence.

– Beslutningen om at øge antallet af deltagere med 50 både, som alle er placeret i Allinge Havn, betød, at der kom 42.000 kroner mere i indtægter. Heraf går der penge til betalingen for havneleje i Allinge. Der er også forøgede udgifter til kasketter og alt det andet, som følger med. Tilbage er 26.000 kroner, som vi bruger til højere præmier. Pengene går alle til dagspræmierne, som uddeles hver aften, lyder det i Trolling Masters seneste nyhedsbrev.

De 50 både, som har fået pladser i Allinge Havn, må kun opholde sig der – de må altså ikke lægge til i Tejn i forbindelse med konkurrencen. Der er faldet nogen tilmeldte fiskere for brystet.

– Det er lidt mere besværligt at deltage på den måde, fordi man skal køre til Tejn for at deltage i skippermøder og for at veje fisk ind. Vi har fået tre henvendelser fra deltagere, som kritiserer beslutningen, og som mener, at det ændrer på forudsætningerne for deres deltagelse. Alle tre har fået tilbudt at få penge tilbage. Der er der ingen af dem, der endnu har ønsket, står der i nyhedsbrevet.

Tilmeldingen til Trolling Master Bornholm 2019 åbnede den 1. oktober. Fiskekonkurrencens åbningsdag er onsdag den 24. april 2019, og finaledagen er lørdag den 27. april.