Slagen OB-træner vil frigøre spillere efter ny nedtur

28. APR 2024 • 17:18SPORT

Første halvleg var til skraldespanden, erkender OB-træner Søren Krogh efter 1-2-nederlaget mod Hvidovre.

OB tabte søndag 1-2 til bundproppen Hvidovre på hjemmebane i Superligaens nedrykningsspil.

Det var fynboernes sjette kamp i træk uden sejr, og kun Vejles tvivlsomme form holder Søren Kroghs tropper over nedrykningsstregen.

OB udlignede til 2-2 i slutminutterne, men fik målet annulleret for offside.

- Det er ikke sjovt at være i drømmeland, og så VAR tager pointet fra os i 96. minut. Men sådan er det. Vi skal videre. Vi kan ikke dø nu. Der er fem kampe endnu, så vi arbejder videre, siger en tydeligt ramt OB-træner Søren Krogh til Discovery+.

Alle basiselementer i fodbold manglede i en første halvleg til "skraldespanden", erkender OB-træneren, der efterlyser mere frigjorthed hos sine spillere.

- Det så ud til, at vi var enormt pressede og ikke kunne frigøre os selv. Der skal yderligere modstand til, vi skal bagud med et mål eller to, inden vi begynder at give slip.

- Så kunsten er, at vi skal have sluppet det fri, for der er kvalitet. Og vi var tæt på at være et godt sted til sidst i kampen, men centimeterne var endnu engang i mod os, siger Søren Krogh.

Det var anden gang i denne sæson, at OB tabte på hjemmebane til Hvidovre, og fynboerne mangler endnu sin første hjemmesejr efter 14 forgæves forsøg.

- Vi har vist noget fint niveau i nogle kampe, men vi har satme også et lavt bundniveau. Det viste vi i første halvleg. Vi kom godt igen i anden halvleg, men det er ikke nok lige nu.

- Det er vanvittigt og ubeskriveligt. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til det. Det er surrealistisk, siger OB-anfører Bashkim Kadrii til Discovery+.

I den modsatte lejr lugter Hvidovre blod efter to sejre i træk.

- Vi spillede en god første halvleg. Anden halvleg startede lidt skidt, men vi scorede og kæmpede med alt, hvad vi havde. De havde en på stolpen, men vi forsvarede fantastisk og havde også marginalerne, siger matchvinder Lirim Qamili til Discovery+.

Hvidovre har otte point op til Lyngby og OB lige over stregen med fem runder tilbage af sæsonen.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU