Skifteret giver Esbjerg-ejer dato til at komme med plan

27. MAR 2024 • 21:56SPORT

Paul Conway skal om små to uger møde i skifteretten og præsentere en plan for Esbjerg fB, skriver jv.dk.

Investorgruppen Pacific Media Group (PMG) skal den 8. april præsentere en redningsplan for Esbjerg fB.

Det blev besluttet onsdag i forbindelse med et møde i skifteretten.

Det beretter JydskeVestkysten på avisens hjemmeside.

Talsmand for PMG, Paul Conway, var ikke selv mødt frem til onsdagens møde i skifteretten. Amerikaneren var i stedet repræsenteret ved en advokat.

Retten mente, at Paul Conway selv skulle have mulighed for at være til stede, og derfor er forventningen nu, at han møder op 8. april for at fremlægge en plan for fodboldklubben.

Conway hævder over mediet Bold, at "internationale folk" med en "lokal forbindelse" står klar til at investere 14 millioner kroner i klubben.

- Det vil være godt med en ny investor, fordi lige nu er der en masse spændinger mellem investorerne, siger Conway.

Fremtiden for Esbjerg fB har været uvis gennem længere tid på grund af en skrantende økonomi efter turen fra Superligaen til 2. division.

Senest er der blevet arbejdet på en rekonstruktion af Esbjerg fB siden 23. februar efter det, der ligner et internt opgør om kontrollen i den vestjyske fodboldklub.

På den ene side står majoritetsaktionæren PMG, og på den anden side en gruppe af lokale.

En aktindsigt har ifølge mediet Bold vist, at det er selskabet EfB Ejendom, der begærede 2. divisionsklubben i rekonstruktion.

Formanden for EfB Ejendom er Henry Heiberg, der derudover er talsmand for en lokal styregruppe, som forsøger at samle 50 millioner kroner sammen til en redningsplan.

Paul Conway kærede beslutningen om at iværksætte en rekonstruktion til Landsretten. Conway mener ikke, at Esbjergs økonomi er så dårlig, at den opfylder konkurslovens betingelser for en rekonstruktion

Tirsdag aften skrev JydskeVestkysten, at Landsretten har givet Conway medhold.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU