Ny chef for ældre og sundhed

Ny chef for ældre og sundhed
Louise Juel Pedersen bliver chef for kommunens nye Center for Sundhed og Omsorg. Foto: Bornholms Regionskommune
NYHED | 7. MAJ 2024 • 14:06
Jakob Marschner
Journalist
NYHED
7. MAJ 2024 • 14:06

Kommunens fusionerede Center for Sundhed og Omsorg får en barnefødt bornholmer i spidsen. Den konstiutuerede sundhedschef Louise Juel Pedersen blev valgt af et enigt ansættelsesudvalg.

Så er der sat navn på chefen for kommunens nye Center for Sundhed og Omsorg, som fusionen af de hidtidige Center for Ældre og Center for Sundhed kommer til at hedde.

Et enigt ansættelsesudvalg har ifølge kommunens hjemmeside peget på den 47-årige Louise Juel Pedersen som centerchef.

Louise Juel Pedersen kommer fra stillingen som leder af kommunens Tværgående Sundhedsteam. Hun har været konstitueret i rollen som sundhedschef siden 1. april.

Tidligere har Louise Juel Pedersen også været afdelingssygeplejerske på Bornholms Hospital. Hun er i øjeblikket ved at lægge sidste hånd på den masteruddannelse, som alle kommunens direktører og centerchefer skal have.

Louise Juel Pedersen er født og vokset op på Bornholm. Hun bor i Rønne med sine to sønner på 16 år og 18 år og deres lille hund.

– Jeg glæder mig helt utroligt meget til opgaven, som jeg går til med stor ydmyghed. Både ældreområdet og området for sundhed og forebyggelse kommer vi alle i berøring med på et tidspunkt gennem livet. Når vi selv eller vores pårørende får brug for pleje, når vi rammes af sygdom, eller når vi med en forebyggende indsats kan fremme antallet af gode, sunde livs år for børn, unge og ældre, siger hun.

– Det er samtidig områder, som gennemgår forandringer i disse år og står centralt i tidens debat om fremtidens velfærdssamfund. For mig at se er det netop derfor afgørende at holde fast i det væsentligste: Tryghed for borgerne, en høj faglighed i indsatsen og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.

– At de to fagområder nu samles i Center for Sundhed og Omsorg giver endnu bedre forudsætninger for at indfri de ambitioner. Det er et arbejde, som jeg glæder mig til at stå i spidsen for i den kommende tid sammen med dygtige medarbejdere og ledere, siger Louise Juel Pedersen.